Gratis drop-in healing hos Augmentum Lørdag d. 9. april 2016 kl.10:00 – 12:00

Gratis drop-in healing
Lørdag d. 9. april 2016
10:00 – 12:00
Augmentum, Ahlgade 3F, 4300 Holbæk
Kom og få gratis healing i Augmentum. Vi vil være flere healere, der står til rådighed. Det er ikke muligt selv at vælge, hvem man vil have, for det går bare efter tur. Man får ca.10-15 minutters healing hver, men ved at sætte sig ned og få en kop kaffe efterfølgende, kan man nyde godt af den gode energi, der er i lokalerne. Der bliver healet i vores store sal, hvor vi har stillet stole op, og hvor healerne står bag ved hver deres stol. Så duk op, og vent på, at det bliver din tur, og nyd en kop kaffe/te mens du venter. Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen Heidi

http://augmentum.dk/velkommen

Luk

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.