Metasundhed

Forstå din krops symptomer

Vi synes at have en tendens til at glemme vores oprindelige natur. Vores krop er selvhelbredende, hvis vi understøtter den med de bedste betingelser og giver os selv den tid det tager at komme igennem processen. Ubalancer opstår aldrig i en rask og sund ballanceret krop.  Vi må forstå at smerte og ubalancer er kroppens fortvivlede forsøg på at råbe sin ejermand op, fordi vi overhører de signaler kroppen sender.

I det hektiske samfund vi lever i, i dag er det svært at lytte indad, der synes på en eller anden måde ikke at være tid til det, og alt klares med en hurtig pille, så kan vi dæmpe symptomet eller smerten for en tid.

Min erfaring har lært mig at ubalancer ikke kun skal symptombehandles, men også årsagsbehandles.

Metasundhed er en metode at forstå et større helhedsbillede af den sygdomsprocesse vi gennemgår.

Indenfor Metasundhed arbejder vi med en analysemodel der beskriver årsager til en sygdomsprocesse biologisk og videnskabeligt. De fleste årsager til sygdomme er ukendte, men her har vi en model vi kan arbejde udfra.

En sygdomsprocesse består af to faser, en aktiv/stres fase og en reparationsfase. Det der er interessant er at finde ud af hvornår dine symptomer/sygdom opstod. Var der noget der løste sig eller blev du aktiveret og stresset. 80% af vores symptomer viser sig, når vi har lavet en praktisk løsning.

Så har du lyst til at forstå og arbejde mere konkret med dine symptomer, er meta helt sikkert noget for dig, og jeg vil glæde mig til at indvie dig i meta sundhedens verden.

Læs mere på Heilesen&Mygind’s hjemmeside